Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL


Η διδακτική ημέρα στο California Superbike School είναι πραγματικά γεμάτη. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 7.00 το πρωί με την εγγραφή μας και τελειώνουν στις 5.30, οπότε και γίνεται η τελική αξιολόγηση της ημέρας και των μαθητών από τους εκπαιδευτές. Αυτή είναι και η τελευταία μας ευκαιρία για να συζητήσουμε με τον εκπαιδευτή μας τυχόν προβλήματα ή διορθώσεις.

Τα ημερήσια μαθήματα παρακολουθούν 63 μαθητές, χωρισμένοι σε τρία γκρουπ των 21 αναβατών. Κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας ο κάθε μαθητής έχει τον δικό του εκπαιδευτή, τον οποίον μοιράζεται με δύο ακόμα μαθητές. Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 θεωρητικά μαθήματα σε τάξη και πέντε πρακτικά μαθήματα σε πίστα και εκτός πίστας ασκήσεις. Μετά από κάθε πρακτική εκπαίδευση στην πίστα, ο εκπαιδευτής μιλάει ξεχωριστά με τον κάθε μαθητή του, αναλύοντας την πρόοδό του.

Το SCC βασίζεται στην εμπειρία και εξέλιξη 23 ετών στην οδήγηση μοτοσυκλέτας, συνεπώς παρέχει στον μαθητή την καλύτερη εκπαίδευση για τις στροφές ( cornering ) στο κόσμο. Μετά το πέρας των μαθημάτων ο εκπαιδευόμενος αποκτά ασύγκριτη αίσθηση ελέγχου και ασφάλειας στην οδήγηση.

Το ημερήσιο πρόγραμμα στα California Superbike School περιλαμβάνει:

  • Πέντε εικοσάλεπτα πρακτικά μαθήματα σε πίστα
  • Πέντε θεωρητικά μαθήματα σε τάξη
  • Αποκλειστικό εκπαιδευτή για κάθε μαθητή
  • Εκπαίδευση εκτός πίστας
  • Ενδιάμεσα σνακ

Στο τέλος της ημέρας όλοι οι μαθητές παραλαμβάνουν αναμνηστικό δίπλωμα του επιπέδου που παρακολούθησαν.

Βραβεύονται οι τρεις μαθητές που σημείωσαν τη μεγαλύτερη πρόοδο (star students) κερδίζοντας βιβλία και δώρα.


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ για τη συμμετοχή κάποιου οδηγού στα μαθήματα
- Δίπλωμα οδήγησης
- Μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση, με καλά ελαστικά
- Εξοπλισμός αναβάτη: Κράνος κλειστό (full face), μπότες μοτοσυκλέτας, γάντια και δερμάτινη φόρμα, ολόσωμη ή διαιρούμενη. (ενοικιάζεται δερμάτινος εξοπλισμός 40.00 euro κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης)


Τι κερδίζουμε με τα Μαθήματα Οδήγησης;
Η εμπειρία έχει δείξει ότι οι συμμετέχοντες εντυπωσιάζονται από την σημαντική βελτίωση των οδηγικών τους ικανοτήτων, όσο και από το αίσθημα ασφάλειας που πλέον διαθέτουν.
Στο τέλος της ημέρας αισθάνονται ότι μόλις τώρα άρχισαν να οδηγούν πραγματικά", ανεξάρτητα αν χρησιμοποιούν τη μοτοσυκλέτα τους πέντε, δέκα ή ακόμη και 20 χρόνια...
Το κόστος για τα μαθήματα CSS που πραγματοποιούνται στην πίστα των Μεγάρων ή στην πίστα των Σερρών είναι 280€ για κάθε level.


Δεν υπάρχουν σχόλια: