Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

California Superbike School


Η σειρά μαθημάτων του California Superbike School σε συνεργασία με το 0-300 Riding School, εφοδιάζει τους μοτοσυκλετιστές με την απαραίτητη γνώση, ώστε να οδηγούν με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, να απολαμβάνουν την οδήγηση και κυρίως να γίνουν ικανότεροι οδηγοί !



Ποιο είναι το California Superbike School;

Ιδρυτής του είναι ο Keith Code ο οποίος για παραπάνω από 4 δεκαετίες ερευνά και εξελίσσει την τέχνη της οδήγησης της μοτοσυκλέτας. "Discover the art of cornering" είναι το σλόγκαν της σχολής. Το California Superbike School (ή CSS εν συντομία) λειτουργεί επί 29 χρόνια στην Αμερική και έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό περισσότεροι από 110.000 μαθητές! Επεκτάθηκε αρχικά στην Αυστραλία και πριν 10 χρόνια στην Ευρώπη (Αγγλία). Το 2002 η Ελλάδα έγινε η 4η χώρα στον κόσμο όπου λειτούργησε σχολείο του CSS, στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών σε συνεργασία με το περιοδικό μοτοσυκλέτας και δράσης 0-300.
Το 2003 και το 2004 με 3 και 4 αντίστοιχα διήμερα σχολεία, τοποθετήθηκαν οι βάσεις για τη μόνιμη λειτουργία της καλύτερης σχολής οδήγησης του κόσμου και στη χώρα μας. Οι συντάκτες και οι συνεργάτες του 0-300 από το 2004 είναι οι πρώτοι μη Αγγλόφωνοι εκπαιδευτές της σχολής. Από το 2005 η σχολή λειτουργεί αυτόνομα στην Ελλάδα.
Η συνεργασία μεταξύ 0-300 και CSS γίνεται διαρκώς πιο στενή: Το 2003 ξεκίνησε παράδοση μαθημάτων Supermotard από τους Έλληνες εκπαιδευτές του 0-300 στην Αγγλία, δραστηριότητα που το 2005 επεκτάθηκε και στις ΗΠΑ!

Η σειρά των μαθημάτων περιλαμβάνει πέντε στάδια εκπαίδευσης

Pre-level
Level 1
Level 2
Level 3
Level 4

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους τους μοτοσυκλετιστές, με ή χωρίς εμπειρία, ανεξάρτητα από την ικανότητά τους στην οδήγηση, τη σωματική τους διάπλαση ή την ηλικία.
Το Pre-level πραγματοποιείται από το 0-300 Riding School στην πίστα των Μεγάρων.
Τα υπόλοιπα στάδια (Level 1-4) θα πραγματοποιηθούν στην πίστα των Μεγάρων και των Σερρών σε συνεργασία με το California Superbike School, τη μεγαλύτερη σχολή ασφαλούς οδήγησης στον κόσμο, την οποία και εκπροσωπεί το 0-300 Riding School κατ' αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

CSS

Τι διδάσκεται


Τα διδακτικά επίπεδα στη σχολή California Superbike School (CSS) είναι διαρθρωμένα με τέτοιον τρόπο, ώστε αποτελούν την καλύτερη και προοδευτικότερη μέθοδο εκμάθησης, χρησιμοποιώντας ομάδες ασκήσεων. Η εκμάθηση γίνεται σταδιακά και η εκπαίδευση περιλαμβάνει τα εξής επίπεδα:
- Level I (Επίπεδο Ένα)
- Level II (Επίπεδο Δύο)
- Level III (Επίπεδο Τρία)
- Level IV (Επίπεδο Τέσσερα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: